top of page
ZESS - wit 4.png

Kinderen

ZWEMLES

 

Thuis aan de eettafel gaat het opeens al een paar keer over zwemmen en zwemles. Vriendjes of vriendinnetjes zitten al op zwemles. Misschien is het tijd om te beginnen. Heb je interesse in de zwemlessen maar wil je eerst nog wat meer informatie? Kijk dan hier.

 

Heb je alle informatie die je nodig hebt en wil je jouw zoon of dochter direct aanmelden voor de zwemles, dat kan natuurlijk ook! Klik dan op de onderstaande knop.  

Let goed op, wij zwemmen niet (meer) met het zwem ABC maar via de EasySwim methode en met het EasySwim diploma. Wat de gedachte achter deze zwemmethode is en hoe de lessen het het diploma er uit zien lees je ook op de pagina zwemles. Meer weten? Klik hier

Diplomazwemmen ZESS

ZWEMSPORT EN AQUAPOWER

 

Zwemdiploma gehaald maar lekker blijven zwemmen?!

Dat kan natuurlijk ook. Wij bieden op vrijdagmiddag om 17.30  een zwemsportles voor kinderen aan (dit kan ook gezien worden als bijspijkerles). Daarnaast bieden we op vrijdag om 18.15 een aquapowerles voor kinderen  aan.  Wat beiden lessen inhouden en wat het verschil is tussen deze twee kun je lezen op de pagina Zwemsport en Aquapower kids

KIDSCAMP

Het bewijs dat de lockdowns ook positieve dingen met zich meebrengen. Toen er alleen nog maar door kinderen buiten gesport kon worden besloten we dit met beiden handen aan te pakken. Inmiddels zijn er al heel veel kinderen op ons veld komen sporten! Tijdens deze 45 minuten durende bootcamp speciaal voor kinderen is het de bedoeling dat de kinderen zich flink kunnen uitleven en uiteindelijk lekker vies naar huis gaan. Er wordt getijgerd, geklommen, gerend en gespeeld.   

 

Tot 19 januari wordt deze les elke werkdag om 15:30 gegeven. 

Voor meer informatie en aanmelden, klik hier

BOKSEN

Bokshandschoenen aan en gaan! Tijdens het boksen zijn de kinderen 45 minuten op een speelse manier bezig met kracht en conditie. We boksen niet tegen elkaar maar met elkaar en tegen een bokszak. Deze boksles wordt gegeven op vrijdag om 17.00 in de boksruimte op de kerkstraat.

 

Wil je meer informatie over het boksen, klik dan op onderstaande foto. 

BoklesKids

SPORTACCOUNT

Voor het sporten in het water en en het boksen werken we niet met een persoonlijk account. Op dit account stort je een bepaald bedrag, met dit bedrag betaal je de lessen. Via het account met je je aan of af voor de lessen. Wil je meer weten over het account of wil je een account aanmaken, klik hier.

bottom of page