top of page

TEAM

Hier zijn ze dan, ons team! Leuke, lieve en soms een beetje strenge meesters en juffen. Zonder deze mensen geen zwemlessen, geen sportlessen, geen ZESS. Klik op onderstaande foto's voor meer informatie over de desbetreffende juf of meester. 

 

BART WIJNEN

Ik ben Bart Wijnen, mede eigenaar van ZESS (maar vooral badmeester Bart en sportdocent). Ik geef de bootcamp, bokslessen, circuit training, personal training en een of meerdere zwemlessen op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. 

Wij, Bart, Lonneke, Puk, Kees en onze 3 poezen (Billie, Jip en Loesje) en onze konijnen wonen voor het zwembad op de Kerkstraat. 

Naast de sport en zwemlessen geven, sport ik veel. Mijn grote hobby's is dus ook sporten en alles wat met sport te maken heeft. Wanneer ik geen les geef of sport, ben ik aan het wandelen of spelen met Puk en Kees of ben ik sport aan het kijken, heerlijk met z'n vieren thuis te zijn of gezellig met vrienden eten en/of een speciaal biertje aan het drinken. 

CARIN MAAS

Ik ben meestal bij het zwembad te vinden. Hier geef ik vooral zwemlessen en een paar sportlessen aan kinderen en volwassenen.

Als ik niet aan het werk ben, ben ik vaak op de Potacker te vinden, bij SV Someren. Hier voetbal ik in vrouwen 1 waarmee ik samen iedere wedstrijd vol voor de overwinning ga. Je kunt zeggen dat ik wel tegen mijn verlies kan maar hier niet zo van hou…
 

Ik woon samen met mijn vriend en we hebben ook een hondje Bert. Hiermee ga ik graag wandelen en neem hem het liefste overal mee naartoe. Helaas niet naar de zwemles want mijn hondje is geen waterrat. Gelukkig zijn er genoeg dieren bij ZESS waarbij ik een kopje koffie kan drinken in de pauze. Want met dieren om je heen smaakt de koffie toch beter.

 

Mijn familie en vrienden zijn voor mij belangrijk. Ik probeer met hun zo veel mogelijk leuke dingen te doen. Samen wandelen, spelletjes avonden of een drankje doen dan ben ik van de partij.

JANNE VOGELS

Ik werk sinds 2020 bij ZESS. Ik heb bij mijn sport en beweging opleiding de cursus gedaan tot zweminstructrice. Naast zwemles geven studeer ik fysiotherapie. Mijn kennis op gebied van motoriek kan ik tijdens de zwemlessen goed gebruiken. Als ik niet werk of studeer ga ik graag met vriendinnen een biertje drinken of andere leuke dingen doen. Ook ben ik graag op het voetbalveld te vinden. Ik voetbal bij Sv Someren, waar ik mijn fanatisme de vrije loop laat gaan. Verliezen is geen optie, want ik kan niet tegen mijn verlies. Ik ben een bezige bij. Stilzitten lukt mij niet, voor ik het weet ben ik alweer ergens mee bezig.
 

ELLEN CATALCA

Ik ben alweer een tijdje met veel plezier zwemjuf bij ZESS. Naast de zwemlessen geef ik ook baby- peuterzwemmen. Ik maak graag grapjes, ook tijdens de lessen, maar ik houd ook van hard werken en dat moet tijdens de zwemlessen ook!

Naast werken bij ZESS, vind ik het erg leuk om te fotograferen en ga ik er graag op uit.

Ik woon in Someren met mijn man Sait en onze drie kinderen, Can, Ilayda en Ceyda.   

 

LAURA VAN HEUGTEN

Op dinsdag en donderdag kun je me tegenkomen tijdens de zwemlessen, maar ook achter de schermen ben ik actief. Zo is de kans groot dat je mail door mij beantwoord wordt en ben ik verantwoordelijk voor het volgsysteem van alle kinderen die bij ons zwemmen. 

In mijn vrije tijd doe ik graag iets met mijn 2 dochters en man.
Met mooi weer ben ik in mijn fijne moestuin te vinden.
Ook ga ik héél graag op vakantie, wie niet . 

Tot snel bij ZESS!

 

IMG-20240201-WA0016.jpg

LONNEKE DE LANGEN

Zwemmeester-mama werd ik laatst genoemd. Misschien klopt dat meer dan dit jongetje
zich kon bedenken. Waarschijnlijk had ik dit een paar jaar geleden vreselijk gevonden
maar inmiddels vind ik het een mooi en goede benaming. Want misschien ben ik wel een
beetje de mama van ZESS. In 2015 begonnen Bart en ik samen ons eigen bedrijf.
Zwemlessen en sportlessen geven. Toen nog niet onder de naam ZESS en toen nog
met z'n 2en en heel snel met stagiair Roel. Inmiddels dus met al deze leuke
meesters en juffen.  Ik geeft op woensdag en donderdag 
zwemles. Verder geef ik
yogalessen, aquapowers en trimzwemlessen en doe ik heel veel dingen achter de
schermen die er bij horen als je eigen baas bent. 

Bart en ik hebben 2 kinderen Puk en Kees. We wonen in het witte huis voor het
zwembad op de Kerkstraat, samen met onze 3 poezen (Billie, Jip en Loesje) en
onze konijnen. 

ZESS is veel meer dan ons werk. Dus  heel leuk dat veel van jullie hier ook d
eel
van uitmaken :)
 

IMG-20240201-WA0012.jpg

MARK URLUS

Meester Mark of zanger Mark. Ik woon in Someren met mijn vriendin Sanne en onze 2 dochters Lou en Riv. 

Sinds  2008 ben ik zweminstructeur en in 2018 ben ik begonnen bij ZESS. Naast het geven van zwemles, geef ik sportlessen en ben ik op kantoor te vinden voor allerlei taken. 

Als ik niet aan het werk ben doe ik leuke dingen met mijn gezien en vrienden. Af en toe een  beetje zingen of een avondje speciaal bier / wijn met vrienden is maximaal genieten!

SUZANNE NIEVERGELD

Ik geef baby- peuterzwemmen en zwemlessen bij ZESS. Daarnaast sta ik als docent Engels voor de klas. Kinderen iets leren is mijn passie en dit doe ik met heel veel plezier! 

Samen met mijn gezin woon ik in Someren. In mijn vrije tijd onderneem ik leuke dingen met mijn man en 2 kinderen (Marit en Aron). Ook gaan we regelmatig op kampeervakantie met onze vouwwagen. Creatief bezig zijn, nieuwe recepten uitproberen, al dan niet naar tevredenheid van de kids, een boek lezen, wandelen of yoga beoefenen doe ik allemaal graag. Een bezige bij en mijn dagen zijn vaak te kort.  

ROEL SMITS 

bottom of page