top of page

SPORTLESSEN

Bij ZESS werken we met een persoonlijk sportaccount. Je kunt je los aanmelden voor de zwemlessen of een vaste aanmelding in het systeem zetten. In beiden gevallen betaal je bij ons per les. Wij werken dus niet met abonnementen. 

AQUAPOWER

Sporten op hoog tempo in het water. Een pittige water sportles waarbij in 45 minuten onder begeleiding van muziek een leuke sportleraar aan kracht en conditie wordt gewerkt.

BOKSEN

We hoeven niet allemaal de nieuwe Rico Verhoeven te worden, dit is dan ook niet het doel van deze sportlessen. Bij de bokstraining van ZESS staan we niet in de ring tegen elkaar, dus een bitje is niet nodig. Het is een intensieve boks(zak)training waarbij conditie en krachtoefeningen worden afgewisseld. 

BOOTCAMP

Vind je het heerlijk om buiten te sporten, en vind je het niet erg om vies te worden en stuk te gaan?! Dan is de bootcamp perfect. Teamopdrachten, met tractorbanden flippen en met hamers rammen. Kortom, legeroefeningen die goed leuk en uitdagend zijn. 

TRIMZWEMMEN

Trimzwemmen betekent bij ons, lekker op jouw eigen tempo in zwemmen en lekker op jouw eigen tempo uitzwemmen. Maar vergis je niet, het half uur dat er zwemoefeningen worden gegeven is het zwaar! Het verschil met Aquapower is dat er in deze lessen meer aan de conditie wordt gewerkt en wat minder aan kracht.

BABY- PEUTERZWEMMEN 
Lekker een halfuur zwemmen met jouw kleintje. 
De babyzwemmen is voor kindjes van 0-1,5.
Peuterzwemmen is voor de leeftijd 1,5-3,5. Er wordt gebruik gemaakt van allerlei materialen om de kinderen om een speelse manier kennis te laten maken methet water. De kinderen leren om onder water te gaan en in het water te springen. Uiteraard worden er liedjes gezongen en wordt er flink gespetterd!

CIRCUITTRAINING

Op maandag- of vrijdagochtend de dag goed actief beginnen?! Bij de circuittraining gaan we NIET de fitnessapparaten af, maar doen we functionele krachtoefeningen die goed zijn voor jong en oud. We zien je graag op vrijdag om 09:00!

YOGA 
Het woord Yoga betekent verbinden, verenigen, samenvoegen. Het in evenwicht brengen van lichaam, geest en emotie. Het bundelen van alle krachten als methode om eenheid te creëren. Eenheid in jezelf en in je dagelijkse leven. Onze yogalessen zijn afwisselende lessen, altijd actief maar de mate waarin verschilt per les.  

bottom of page