top of page

Volwassenen

SPORTACCOUNT

Wij houden niet van dure abonnementen, daarmee zijn we in het verleden zelf ook al (meer dan eens) tegen de lamp gelopen.  Maar hoe dan?!

Bij ZESS werken we met een persoonlijk account. Via dit account meld je je aan en af voor de lessen die bij ons worden aangeboden. Je kunt er voor kiezen om je elke keer los aan te melden voor een les, of om je vast aan te melden voor de les en af te melden als je een keer niet kunt. Meld je 4 uur voor aanvang van de les af dan hoef je de les niet te betalen. Sporten voor een eerlijke prijs, zonder gekke regels ook dit is sporten volgens ZESS. 

BOKSTRAINING

We hoeven niet allemaal de nieuwe Rico Verhoeven te worden, dit is dan ook niet het doel van deze sportlessen. Bij de bokstraining van ZESS staan we niet in de ring tegen elkaar, dus een bitje is niet nodig. Het is een intensieve boks(zak)training waarbij conditie en krachtoefeningen worden afgewisseld. 

AQUAPOWER

Aan sporten in het water hing, in ieder geval in ons hoofd, een beetje een misplaatst imago. Dat van een stel dames van middelbare leeftijd die met een wetbelt om in het water stond te dansen. De Aquapower laat zien dat dit beeld absoluut niet klopt! Het is een pittige sportles van 45 minuten waarbij aan kracht en conditie wordt gewerkt.

YOGA FLOW

Yoga is toch op een matje liggen en niks doen? 

Als je dat graag wil, ben je bij onze yoga flow niet aan het goede adres. Wij bieden een vorm van yoga aan waarbij aandacht wordt besteed aan diverse (dynamische) houdingen, ademhaling en leren ontspannen. Er wordt dus ook bewust niets gedaan, maar er komt heel veel meer bij kijken.

TRIMZWEMMEN

Trimzwemmen betekent bij ons, lekker op jouw eigen tempo in zwemmen en lekker op jouw eigen tempo uitzwemmen. Maar vergis je niet, het half uur dat er zwemoefeningen worden gegeven is het zwaar! Het verschil met Aquapower is dat er in deze lessen meer aan de conditie wordt gewerkt en wat minder aan kracht.

CIRCUITTRAINING

Op de vrijdag met een leuke groep

de dag goed beginnen?! 

Bij de circuittraining gaan wij NIET een aantal fitnessapparaten af, maar doen we functionele krachtoefeningen die goed zijn voor jong en oud. Mocht je in het weekend zin hebben in een beetje spierpijn... Dan zien we je graag op vrijdag om 09:00!

BOOTCAMP

Vind je het heerlijk om buiten te sporten, en vind je het niet erg om vies te worden en stuk te gaan?! Dan is de bootcamp perfect. Teamopdrachten, met tractorbanden flippen en met hamers rammen. Kortom, legeroefeningen die goed leuk en uitdagend zijn. 

bottom of page