top of page

LOCATIES

KERKSTRAAT

De hoofdlocatie van ZESS, kerkstraat 23 Someren. Naast zwemlessen worden bijna alle sportlessen op deze locatie gegeven. De locatie bestaat naast het zwembad uit een sportruimte voor de bokstrainingen, personal trainingen en circuittrainingen, een yogaruimte en een veld voor de bootcamp. In de sportruimte is plaats voor maximaal 16 personen en in de yogaruimte is plaats voor 8 personen. Het zwembad is 5 x 10 meter en de diepte gaat van 0,80  naar 2,00 meter diepte. De maximale hoeveelheid personen in het zwembad is afhankelijk van de sport die op dat moment wordt gegeven. 

 

Het zwembad op de kerkstraat is niet beschikbaar voor de verhuur. Wil je een bad huren voor bijvoorbeeld een feestje. Dan kun je terecht bij onze andere locatie; de Vaarselstraat. 

VAARSELSTRAAT

Op locatie Vaarselstraat, Vaarselstraat 3 Someren, worden zwemlessen en Meer Bewegen Voor Ouderen (MBVO)  gegeven. Daarnaast kun je het bad huren, incidenteel voor een feestje, of wekelijks om met een groep te komen zwemmen. Het bad is 6 x 12 meter en helemaal 1,40 meter diep. De ingang van het zwembad ligt een klein beetje verstopt. Je loopt door een loods en een lange gang, dan kom je bij een binnenplaatsje en vervolgens kom je bij het zwembad. Het zwembad beschikt ook over een kantine, die tijdens de lessen en de verhuur van de locatie uiteraard kan worden gebruik. 

bottom of page