top of page

Hoe zwemschool 't Golfje ZESS werd 

Al ruim vier jaar gaven wij met heel veel liefde en plezier zwem - en sportlessen onder de naam BFITtGolfje. Per 1 januari 2020 hebben wij onze naam veranderd en gaan wij (met misschien wel nog meer energie) door als ZESS. ZESS staat voor Zwem- en SportStudio. Een hele duidelijke korte normale en toch net niet doorsnee naam.  We snappen dat het waarschijnlijk even wennen is maar in onze ogen klopt deze naam .

Waarom we, nadat we ons al 4 jaar aan het bewijzen zijn, nu toch onze naam veranderen?! Heel simpel, nu is het nog meer ons bedrijf. We zijn niet meer hetzelfde bedrijf als toen we begonnen, we zijn anders. We zijn ZESS

Bart is, onder de naam BFIT, gestart met het geven van bootcamps en bokstrainingen. In 2014 kregen wij de kans om tGolfje over te nemen. Na wat wikken en wegen en de nodige scholing, zijn wij op 21 september 2015 officieel begonnen met ons gezamenlijke eigen bedrijf 'BFITtGolfje'. In het begin gaven we alle lessen met zijn tweeën. Middag- en avondeten in de kantine. Het aantal sporters en het aantal kinderen dat bij ons op de zwemles zat groeide flink. Zo veel zelfs, dat we inmiddels met zijn 7-en zijn. Wil je weten met wie we zijn? Kijk dan op onze team pagina . 

Zwemles, bokstraining, baby - peuterzwemmen, bootcamp, trimzwemmen en aquapower geven we al vanaf het begin. In de afgelopen jaren zijn hier personal training, yoga, peutersurvival, zwemsport (bijspijkerzwemles), aquapower kids, boksen kids bij gekomen 

 

In het begin gaven we alleen les in en bij onze hoofdlocatie op de kerkstraat 23 in Someren (beter bekend als 't Golfje). Deze locatie hebben we in de afgelopen jaren flink verbouwd (wat overigens geen overbodige luxe was ...). Sinds november 2017 huren wij een tweede locatie op de Vaarselstraat in Someren (voorheen het Beatrixbad) en sinds januari 2020 is ook dit zwembad van ons . 

Na het lezen van dit verhaal kun je de naamswijziging misschien iets beter begrijpen. Daarom zeggen wij dus vol trots:  

 

We zijn niet meer hetzelfde als toen we begonnen. We zijn meer onszelf. We zijn ZESS.

Final plaatje logo.jpg
bottom of page